All inclusive vakantie met baby

Een all inclusive vakantie met baby, peuter of kleuter heeft vele voordelen.
Als jonge ouder heb je het maar druk met je baby. Eten geven, luiers verschonen, je babay in bad doen en meert. Misschien geef je als moeder borstvoeding en gaat vader ’s nachts zijn bed uit als dat nodig is. Liefde voor elkaar en de baby. Soms is het tijd om er samen tussen uit te gaan. Een all inclusive vakantie met baby heeft grote voordelen.

Center Parcs banner


Heerlijk verwend worden tijdens een all inclusive vakantie

Het kenmerk van een vakantie op basis van all inclusive dat het eten en drankjes in de prijs van je hotel arrangement inbegrepen zijn. Je hoeft dus niet zelf te koken wat met een vakantie met baby in een vakantiehuisje of vakantiepark wel van toepassing is. Voor je baby heb je wel babyvoeding van thuis nodig maar als je de eerste maanden borstvoeding geeft als moeder , is ook dat probleem opgelost. En dan, als de baby in zijn bedje ligt, lekker met je partner een wijntje drinken. Wijn, bier en alcoholische drankjes zitten meestal in de prijs inbegrepen.
Soms zijn zelfs Newborn foto’s door een professionele fotograaf inbegrepen.

sunweb baby vakanties banner


lekker drijven in het zwembad

Vliegen met je baby, kan dat wel?

Overweeg je een all inclusive vliegvakantie met je baby te boeken naar bijvoorbeeld Griekenland, Spanje of Turkije en vraag jij je af of vliegen met een baby, peuter of kleuter wel verantwoord is?


Als je regelmatig met het vliegtuig vliegt, zie je dat er ook jonge ouders met kinderen in het vliegtuig zitten. Ook zie in het vliegtuig wel baby’s, peuters en kleuters. Soms huilen die baby’s, soms blijven ze stil. Over het algemeen genomen is het geen probleem om met de baby een vliegvakantie te boeken. Er zijn echter baby’s die niet tegen vliegen kunnen en waarvoor het beter is geen all inclusive vliegvakantie naar een verre bestemming te boeken. Een all inclusive vakantie Spanje of Portugal moet in de regel wel kunnen. Een vliegtijd van 2 a 3 uur lijkt voor ouders met jonge kinderen acceptabel. Zeker als je baby 6 maanden is, zijn de risico’s beperkt. Raadpleeg bij twijfel het consultatiebureau, de GGD of huisarts.

vakantie baby in zwembadje


Vakantiehuizen Landal met baby