Baby bungalows Landal

Meer baby bungalows bij Landal.

Landal GreenParks heeft haar aanbod baby bungalows in Nederland verder uitgebreid.
Zo heeft Landal De Lommerbergen in Limburg diverse nieuwe baby bungalows en wordt op veel parken met baby van Landal gewerkt aan vernieuwing van de kinder accommodaties en het nog beter geschikt maken van de parken voor een vakantie, midweek of weekend met de baby.

Center Parcs banner


Landal de Lommerbergen in Limburg

Het is nu ook mogelijk een zorgeloze vakantie met baby op vakantiepark Landal de lommerbergen in Limburg te boeken omdat het park, naast de uitbreiding met echte babybungalows verder gemoderniseerd is. Landal De Lommerbergen heeft een flinke upgrade en metamorfose achter de rug, met veel aandacht voor gezinnen met baby’s en kleine kinderen. De nieuwe baby bungalows zijn hier getuige van. Met wat geluk is er op dit park een Landal last minute baby bungalow te huur. Comfortabel en goedkoper.


500 bungalows gerenoveerd

Alle 500 vakantie bungalows zijn op Landal De Lommerbergen zijn helemaal gemoderniseerd en gerenoveerd. Nog luxer en comfortabeler. Ook zijn er speciale babybungalows toegevoegd. De Park Plaza heeft nu een groter indoor speelparadijs, een vernieuwde Parkwinkel nieuwe snackbar. Het zwemparadijs bij Landal Lommerbergen is uitgebreid met twee gloednieuwe spectaculaire waterglijbanen. En natuurlijk met baby- of peuterbad. Dit baby vriendelijk park in Limburg is één van de voorbeelden van de verbeteringen en vernieuwingen die er bij Landal zijn doorgevoerd.

babyzwemmen op vakantie

Baby bungalows op meer Landal vakantieparken Nederland

In alle vernieuwde baby bungalows van Landal vind je een (video)babyfoon, een flessenwarmer, wieg, speelkleed, babypotje en babybadje. Alles is van de beste kwaliteit en waar mogelijk zo duurzaam mogelijk ingevuld. Landal gaat voor een duurzame toekomst en op al haar parken zijn voorzieningen getroffen voor een zo duurzame mogelijke inrichting van de bungalows en faciliteiten. Zo wordt er volop ingezet op méér duurzame energie, een betere afvalscheiding en gebruik duurzaam materiaal bij renovaties en nieuwbouw. Je baby moet tenslotte opgroeien in een méér duurzame wereld. Lees hier meer tips over de invulling van een duurzame vakantie.


Hondenbungalow omheinde tuin.

Indien je een vakantie met hond en baby bij Landal wilt boeken, is het best een goed idee om een hondenbungalow omheinde tuin te boeken. De bungalows met hond bij Landal zijn namelijk ook kind- en baby vriendelijk. En een omheinde tuin is veilig.


Aanbiedingen voor jonge gezinnen met baby’s

Landal gunt jonge gezinnen met baby’s, peuters en kleuters regelmatig een zorgeloze en betaalbare vakantie of weekendje weg. Je komt bij Landal regelmatig speciale aanbiedingen tegen voor ouders met kleine kinderen. Kijk ook regelmatig naar de baby vakantie last minute aanbiedingen. Die kunnen je een extra korting opleveren van wel 10 tot 30 %. Goedkoop op vakantie gaan met je baby is vooral een kwestie van aanbiedingen en last minutes vergelijken. Ook voor een midweek weg met je baby.

samen spelen kleuter en baby

Baby zwemmen op de parken van Landal

Indien je een vakantie met baby hebt geboekt op een vakantiepark van Landal met speciale baby bungalows en er is een binnenzwembad of subtropisch zwemparadijs kan je ervan uit gaan dat er ook een apart peuterbad waar je samen met jouw baby heerlijk kunt genieten. Het water in de subtropisch Zwemparadijzen en parken met binnenzwembad van Landal is heerlijk warm. Zie ook de baby bungalows bij Landal Het Vennenbos. Ook op dit Landal vakantiepark met baby vind je een subtropisch zwemparadijs met apart baby/peuterbad.


Landal Ardennen

Zou je een vakantie met baby in de Ardennen willen boeken? Ofschoon deze omgeving heuvelachtig is en het een eindje met de auto rijden is vanaf Nederland zijn er wel degelijk mogelijkheden een huisje Ardennen met baby te boeken. Zo vind je in de Ardennen 2 parken met de naam Landal Village. Het ene park heet Village l’Eau d’Heure en de andere Village les Gottales. Zeker geschikt voor een familie vakantie met baby Ardennen. Hier vind je de Landal parken Ardennen


Vakantiehuizen Landal met baby