Eenoudervakantie met baby

Aanbiedingen een ouder vakanties met baby.

Boek hier een betaalbare een ouder vakantie met je baby. Voor als je als alleenstaande moeder of vader met je baby op vakantie wilt. Je kunt hier een geheel verzorgde 1 ouder vakantie met baby afsluiten, bijvoorbeeld via Estivant. Of een goedkoop huisje of bungalow op een vakantiepark met baby boeken. Bijvoorbeeld bij Center Parcs of Landal.

Center Parcs banner


Inhoudsopgave

sunweb baby vakanties banner

Goedkope vakantie met baby als alleenstaande ouder boeken.

Hier boek je een goedkope eenoudervakantie met baby. Als je als jonge moeder alleenstaand bent geworden en een baby hebt, kan je wel een rust momentje gebruiken. Zeker als je net een echtscheiding achter de rug hebt of de papa of mama van je baby onverwacht is overleden door ziekte of ongeval. Het leven kan hard zijn. Gelukkig kan je een 1 ouder vakantie met je baby boeken. Bijvoorbeeld met verblijf op een bungalowpark met baby- en peuterzwembad.


Eenoudervakanties voor 1 ouder gezinnen met kinderen tot 4 jaar

Reisorganisaties zoals MarisLife en Estivant zijn specialisten in single reizen en eenoudervakanties voor singles mama’s en papa’s met kids tot 4 jaar. Deze 1 ouder gezinsvakanties zijn zéér geschikt voor een vakantie met baby. Alles wordt voor je verzorgd. Je hoeft alleen nog maar je kleding en luiers voor je baby mee te nemen. Je boekt je eenoudervakantie bij deze reisorganisaties online.


vakantie baby in zwembadje

In welke landen kan je eenoudervakanties boeken?

Je kunt een 1 ouder vakantie boeken in Nederland, Frankrijk, Duitsland of Kroatië maar er is ook een aanbod in landen als Oostenrijk, Kroatië en Zweden. Als je met een baby op vakantie gaat en in Nederland of Vlaanderen woont, kan je het beste kiezen voor een eenoudervakantie dicht bij huis. Een vliegtuigvakantie met baby is duur en niet praktisch. Met name in Zeeland, Brabant en de Ardennen vind je mogelijkheden tot boeken van goedkope 1 ouder vakanties met baby, peuter of kleuter.


dreumesen spelen in het water


Wil je meer weten over alleenstaande ouder gezinsvakanties in het algemeen?

Wil je weten wie 1 ouder vakanties organiseren, welke mogelijkheden er zijn en wat het principe van een eenoudervakantie is?? Lees de meest gestelde vragen op de website eenoudervakantie.com. Je begrijpt dan beter wat dit type reizen inhoudt en of zo een vakantie iets is voor jou en je baby. De zomervakantie 2020 komt er aan. Wellicht tijd om een gezellige en zorgeloze 1 ouder vakantie in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk te boeken. Een wintersport vakantie met baby is meestal niet zo een goed idee. Een vakantie met baby, ook leuke als single mama of papa.


Vakantiehuizen Landal met baby