Goedkoop op vakantie met baby

Tips om goedkoop op vakantie met baby te kunnen gaan.

Wie een goedkope vakantie met de baby wil boeken, merkt al snel dat dit vooral interessant is buiten het hoogseizoen. Huur je een familiebungalow met 2 slaapkamers in juli of augustus aan de Nederlandse Kust, dan betaal je wel 500 euro terwijl je dezelfde accommodatie boekt in juni of september voor 250 euro. Onze eerste tip om goedkoop op vakantie met baby te kunnen gaan, is je accommodatie buiten het hoogseizoen te boeken.

Center Parcs banner


Goedkoop op vakantie met baby bij Center Parcs

Center Parcs staat misschien niet bekend als de allergoedkoopste aanbieder van vakantieparken. De vakantieparken van Center Parcs zijn immers luxe, schoon, hebben veel unieke faciliteiten en zijn kindvriendelijk. Toch boeken veel jonge ouders met baby, peuter of kleuter een huisje, bungalow, cottage of villa bij Center Parcs. Dit komt omdat Center Parcs regelmatig aanbiedingen voor jonge ouders hebben die een verblijf met baby goedkoper maken. Je zit hier dus goed bij een vakantie baby. Je kunt ook een vakantiehuis met open haard bij Center Parcs huren.

sunweb baby vakanties banner


babyzwemmen op vakantie

Welke parken zijn echt babyvriendelijk?

Met name Het Meerdal, De Huttenheugte en Parc Sandur zijn extra aantrekkelijk voor ouders met baby’s. Je kunt op deze baby vriendelijk parken een accommodatie met babybedje en boodschappen service huren. Daarnaast zijn er op deze parken fietsen met kinderzitjes te huur. Handig als je met meer kleine kinderen een goedkope vakantie bij Center Parcs boekt. Let ook op de last minute bungalowpark aanbiedingen van Center Parcs. Met name voor de herfstvakantie en met kerst heeft deze grote vakantiepark keten altijd goedkope aanbiedingen. Ook voor een goedkoop weekendje weg met baby.


Vakantiehuizen Landal met baby