Vakantie met baby 1 jaar

Boek hier een vakantie met baby 1 jaar.

Indien je een vakantie met een baby van 1 jaar wil boeken, heb je wat ruimere mogelijkheden dan bijvoorbeeld een vakantie met een baby van 6 maanden maar wat minder dan met een vakantie met peuter of kleuter.

Center Parcs banner

Een baby bungalow huren op een Landal vakantiepark in Nederland is voor alle ouders met baby’s een aanrader. Zeker geschikt voor een vakantie met baby 1 jaar.


sunweb baby vakanties banner

Vakantieparken met baby in Nederland

Er zijn diverse vakantieparken de zijn ingericht voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn echter maar een handvol parken te vinden die over echte baby bungalows beschikken. Een baby bungalow is een baby vriendelijke bungalow die helemaal is ingericht voor een vakantie met baby’s. Dus ook voor een baby van 3, 6, 9 of 12 maanden. De echte baby bungalows in Nederland vind je op diverse Landal GreenParks en Center Parcs.

lekker drijven in het zwembad

Wat zijn de faciliteiten van zo een baby bungalow dan?

In de echte baby bungalows van Landal vind je specifieke faciliteiten zoals babybadje, baby bedje, commode met aankleedkussen en veel meer. Er is parkeergelegenheid bij de bungalow en op het park vind je een subtropisch zwemparadijs of binnenzwembad met peuter- en kleuterbad. Alles op het park, ook in het restaurant, supermarkt en zwembad zijn de faciliteiten en voorzieningen ingericht op een veilige en comfortabele vakantie met baby, peuter of kleuter. Op vakantie met een baby gaan, is zo genieten van een luxe vakantie met jouw levensgeluk en trots.


Baby artikelen in de supermarkt van het baby vriendelijke vakantiepark

De supermarkt op het vakantiepark met baby heeft een uitgebreid assortiment baby voeding, luiers en veel meer. Alles om je vakantie met baby zo aangenaam mogelijk te maken. Je hoeft dus niet alles voor een verblijf met baby vanuit huis mee te slepen. Of je nu een vakantie met baby van 1 jaar boekt of met een pasgeboren baby, op het hele park ondervind je de voorzieningen voor jonge ouders en een fijne sfeer.

wandelen in de natuur met kinderwagen

Online boodschappen bestellen en in baby bungalow laten bezorgen

Bij een aantal parken met baby voorzieningen kan je online boodschappen doen en deze bij je baby huisje of bungalow laten bezorgen. Dat is een extra service die veel jonge ouders waarderen en bijvoorbeeld goed van pas komt bij een 1 ouder vakantie Nederland.


babyzwemmen op vakantie

Je ontmoet er veel ouders met baby’s

Best wel leuk, een vakantiepark met veel kinderwagens, trotse ouders en jonge baby’s. Toch kom je dit op deze babyvriendelijke parken in Nederland veel tegen. En dat geeft niet alleen een gevoel van saamhorigheid, het maakt je als ouders van een baby extra trots en bewust. Jij wilt tenslotte het beste voor je kindje en een goede sfeer tussen ouders is een goed begin. Of je nu een vakantie met baby van 1 jaar boekt of een weekendje weg gaat met het hele gezin, als je als ouders samen de verantwoording voor de kids kunt dragen en van je baby kunt genieten, ben je zeker op de goede weg.


Vakantiehuizen Landal met baby