Vakantiepark met baby

Boek een baby bungalow, op een vakantiepark met baby.

Op zoek naar een leuk vakantiepark met baby? Deze 15 vakantieparken met baby in Nederland zijn super. Ook voor een luxe vakantiepark Nederland met speciale baby, peuter en kleuter voorzieningen. Omdat jouw vakantie met baby zorgeloos en onvergetelijk moet zijn. Kijk bijvoorbeeld eens voor je vakantie met baby Nederland naar aanbiedingen bij Center Parcs de Huttenheugte. Een fantastisch vakantiepark met baby Drenthe.

Center Parcs banner

Center Parcs het Heijderbos

Op zoek naar een vakantiepark met baby in Limburg? Kijk dan eens naar de mogelijkheden een cottage bij Center Parcs het Heijderbos in Limburg te huren. Dit vakantiepark met binnenzwembad en baby voorzieningen is ideaal voor een vakantie met baby, peuter of kleuter. Kijk vooral naar de aanbiedingen voor ouders met baby’s buiten het hoogseizoen. Voor een echt goedkope vakantie met je baby in Limburg.


sunweb baby vakanties banner

Echte baby bungalows op baby vriendelijke parken

Vind hier de beste aanbiedingen voor het huren van een speciale baby bungalow op een vakantiepark met baby en binnenzwembad Nederland. Er zijn ook aanbiedingen voor een korte vakantie met een baby van 3 of 6 maanden. Met name Landal GreenParks, Roompot vakantieparken en Center Parcs hebben diverse parken met accommodaties speciaal voor ouders met baby’s, peuters of kleuters. Zie de geselecteerde vakantieparken Nederland met baby, peuter en kleuter voorzieningen. Zie ook de Roompot last minute aanbiedingen.


vakantie met baby en hond

Vind het baby bungalowpark bij jouw favoriete vakantiepark keten


Enkele super leuke vakantieparken met baby in Nederland van Center Pars


samen spelen kleuter en baby

Leuke Landal parken met baby Nederland

 • Nr 1, Hof Van Saksen Drenthe, voor een luxe vakantie met baby. Wellicht het meest aantrekkelijke park met baby/ kinderen van heel Nederland
 • Vakantiepark Het Vennenbos in Noord-Brabant
 • De Lommerbergen in Limburg
 • Landal Coldenhove, Veluwe
 • Vakantiepark Het Heijderbos Limburg
 • Vakantiepark met baby De Huttenheugte Drenthe


Aantrekkelijke vakantieparken met baby Nederland, Roompot Vakantieparken


Komt er familie op visite?

Komen vader en /of moeder tijdens jullie vakantie met de baby op visite of misschien een broer of zus met gezin? Misschien willen ze ook een nachtje blijven slapen op een huisje of bungalow vlak bij jullie baby bungalow huren? Kies dan voor een verblijf op een luxe familie vakantiepark met kindvriendelijke familiebungalows. De Katjeskelder, Landgoed Het Grote Zand, Hof van Saksen, De Eemhof en Het Meerdal zijn dan zeker aanraders. Ook voor een familieweekend met baby en de hele familie. Gezellig samen zijn.

gezin met baby op vakantie

Tip vakantiepark met baby, niet langer dan één uur auto rijden

De voorbereiding voor een vakantie met baby, peuter of kleuter is best wel vermoeiend. Zeker als je baby nog geen 3 of 6 maanden uit is en er broertjes en / of zusjes mee gaan, die ook aandacht, liefde, kleding en voedsel en drinken nodig hebben. Onze tip, zoek een vakantiepark met baby uit welke op minder dan 1 uur autorijden van huis ligt. Dat verg minder voorbereiding en is minder vermoeiend. Daarnaast bespaar je met een autovakantie en reistijd van minder dan een uur veel kosten, heb je onderweg minder kans op files en vertraging en kom je fitter op je kindvriendelijke vakantieadres met je gezinnetje aan.


Huur een baby bungalow op een vakantiepark met baby

Wie een vakantie met een baby van ongeveer 3, 6, 9 of 12 maanden wil boeken, doet er goed aan te kijken naar de mogelijkheid een huisje of bungalow op een vakantiepark met baby te boeken. Deze babyvriendelijke parken hebben speciale bungalows te huur voor ouders met een baby, tevens zijn de faciliteiten baby vriendelijk en krijg je als jonge ouder(s) in bepaald periodes van het seizoen ook nog eens een aantrekkelijke korting. Zo boek je niet alleen een goedkope en leuke vakantie met je baby maar ervaar je ook gemak en veel plezier.

babyzwemmen op vakantie

Wat onderscheidt babyvriendelijke parken van anders bungalowparken?

Als we de parken in Nederland die bekend staan als baby- en kindervriendelijk, dan zien we de volgende verschillen.

 • Vakantieparken met baby hebben meestal een overdekt zwembad of subtropisch zwemparadijs met relatief warm water en een apart baby/peuter bad. Zo een vakantiepark met binnenzwembad is helemaal ingericht op een vakantie, midweek of weekendje weg met baby, peuter of kleuter.
 • Er zijn speciale kleedkamers voor moeders met baby’s, peuters en aankleedkussens.
 • Je kunt op diverse plekken luiers verschonen, daar kijkt niemand op zo een vakantiepark met baby vanop.
 • Er is op het park vaak animatie voor de allerkleintjes én ouders
 • Op deze parken vind je supermarkten waar je voeding en luiers voor je kleintje kan kopen.
 • Je kunt je boodschappen meestal ook online bestellen en tot in de baby bungalow laten bezorgen.
 • Er is vaak een wasserette op het park
 • Je kunt de auto bij de babybungalow parkeren
 • In het restaurant kan je een tafel uitzoeken met plek voor de kinderwagen
 • In het restaurant kan je voeding of een flesje laten opwarmen
 • Vaak is er een programma met baby zwemmen
 • Op een aantal parken met baby in Nederland vind je bij aankomst een baby service pakket. Denk aan een buggy, wipstoeltje, baby badje en kussen om je kindje te verschonen.
 • De echte baby bungalows hebben meestal een commode met aankleedkussen, een baby badje en kinder/baby bedje.
 • Het is ook mogelijk een speciale baby bungalow met wellness faciliteiten te huren. Boek bijvoorbeeld bij Landal of CenterPars een baby vriendelijk huisje met sauna of andere wellness voorziening.
 • Soms krijg je een extra korting als je als jonge ouder(s) een baby vriendelijk bungalow boekt.


Huisje of bungalow op vakantiepark met baby boeken, juist voor een midweek.

Indien je een extra goedkope vakantie met baby wilt boeken en je zet in op een verblijf op een bungalowpark met baby in Nederland of België, dan is het wellicht best een goede tip om voor een korte vakantie van maandag tot en met vrijdag te gaan. We praten dan over een baby vakantie van 4 nachten en een verblijf van 5 dagen. Deze duur is ook ideaal zodat je als ouders tot rust kunt komen en tegelijkertijd niet té veel spullen, kleding en voeding van huis mee hoeft te nemen.


In welke periode kan je het beste een baby bungalow reserveren?

Voor een vakantie, weekendje weg of midweek met baby, ben je waarschijnlijk op zoek naar wat rust. Dat geldt zeker ook nog als je een vakantie met een baby van 6 maanden wilt boeken want na de 1e 6 maanden ben je als moeder vaak uitgeput. Dat geldt zeker als je nog borstvoeding geeft en nog diverse keren je bed uit moet. De meeste jonge ouders en eenoudergezinnen boeken hun vakantie met baby, peuter of kleuter niet in een periode van een officiële schoolvakantie of in het hoogseizoen. Met name in het voor- en naseizoen is het ideaal om er met je kindje een aantal dagen tussen uit te gaan. Een midweek is ideaal omdat je dan de drukke weekenden in de park vermijdt en goedkoper uit bent.


lekker drijven in het zwembad

Last minute bungalow op bungalowpark met baby huren

Een last minute vakantie met baby boeken, kan je 365 dagen per jaar doen. Omdat de gespecialiseerde vakantieparken met baby in Nederland een overdekt en verwarmd zwembad met baby/ peuterbad, supermarkt, restaurants en luxe babybungalows hebben, ben je niet afhankelijk van goed weer of wat dan ook. Je kunt op elk moment een goedkope vakantie met je gezin en baby boeken bij Center Pars, Roompot of Landal GreenParks. Vaak met de “jonge ouders en baby extra’s ” en de last minute korting.


Vakantie met baby Luxemburg

Als je als gezin of familie van de natuur, ruimte en rust houdt, is een familie vakantie Luxemburg wellicht een goed idee. Als je een familie vakantie met baby in Luxemburg boekt, kan je het beste verblijven bij één van de familieparken. Nagenoeg alle parken in Luxemburg zijn geschikt voor een vakantie met baby, peuter of kleuter.


Vakantiehuizen Landal met baby